Skip to main content
HondenMiddelgroot reu

Hugo

By 8 april 2022augustus 9th, 2022No Comments

Hugo was nog een puppy toen hij bij een boerderij werd vastgebonden Daar is hij nu van verlost, nu nog een eigen thuis. Hugo kan goed opschieten met honden, met teven geen enkel probleem, reuen hebben de neiging hem te pesten. Tegenover katten gedraagt hij zich niet slecht, een kennismaking zal met zorg moeten gebeuren ( zoals altijd natuurlijk ). Hij heeft een goed en vriendelijk karakter, ook tegenover mensen ( groot en klein ). Hugo is gezond en gecastreerd. Hij weegt ongeveer 20 kg.

Geboortedatum: 10-03-2021 (geschat)
Herkomst: Lesbos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op