Skip to main content

Anubi is een nobele hond van gemiddelde energie, met veel behoefte om te weten wat een gezin en een echt thuis is. Hij is het slachtoffer van een bevlieging om een rashond aan te schaffen. In het begin was alles fantastisch en schattig … tot de pup groter werd. Nu mag hij alleen nog maar op het kleine balkon. Als hij geluk heeft mag hij twee keer per dag uit, net lang genoeg om zijn behoeftes te doen. Zo gingen maanden en jaren voorbij. Maar nu hebben onze collega’s hem gered van dit lot.
Anubi trekt nog een beetje aan de riem. IN de auto meegaan is geen probleem. Hij kan met honden en mensen ( groot en klein ) omgaan, niet met katten.
Zijn schofthoogte is ca. 55 cm, gewicht ongeveer 35 kg.

Geboortedatum: 08-09-2012 (geschat)
Herkomst: Granada

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op