Skip to main content

Cooky is een fantastisch leuke Podenco, hij houdt van lange wandelingen. Cookie is de perfecte jonge hond, goed met honden en kinderen en is zindelijk en goed opgevoed. Cookie houdt van zijn wandelingen en reist heel goed in de auto. Cookie heeft het geluk gehad om mee te gaan op een aantal uitjes met een aantal van de vrijwilligers naar het strand en het hondenpark.
Cookie is op zoek naar zijn forever home. Hij kwam in de shelter toen hij een paar weken oud was en werd geadopteerd, maar zijn familie zei dat ze te weinig tijd hadden ingeschat voor het hebben van een hond en ook nog jonge kinderen en dat ze Cookie niet alles konden geven wat hij nodig had.
Cookie kan beter niet bij katten geplaatst worden.

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Benissa

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op