Skip to main content

Rasgus’ eigenaar kon hem wegens persoonlijke omstandigheden niet houden en nu zoekt Rasgus een familie die van hem houdt en voor hem kan zorgen. Hij is gehoorzaam, maar heeft de neiging angstig te worden als hij te veel aandacht krijgt, in gezelschap van andere honden wordt hij wat levendiger om weg te gaan, maar altijd bewust van waar je bent. Hij verliest je niet uit het oog, het wandelen door drukke stad met mensen, auto’s, lawaai…. hij is dan een beetje bang. In het begin kan hij tegen mensen wantrouwend zijn, hij geeft snel vertrouwen, houdt van knuffelen en spelen. Rasgus is erg aanhankelijk. Hij heeft een gemiddelde energie. Aan de lijn loopt hij al goed mee. Met de katten in huis schiet hij goed op, toont interesse en is respectvol. Rasgus is gecastreerd. Zijn gewicht is ca. 25 kg.

Geboortedatum: 28-02-2020 ( Geschat )
Herkomst: Granada

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op