Skip to main content

Toska werd aan de kant van de snelweg gevonden, zij had moeite met lopen door zwakte omdat ze uitgehongerd was en ze was zwanger. Zij is actief en energiek, vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en andere honden uit te dagen om met haar te spelen. Als Toska je ziet springt ze op, overweldigd van vreugde. Zij beschermt ( nog ) haar voer tijdens het eten. Ze gaat mee wandelen aan de riem, ze laat zich niet veel horen. Tegenover mensen, honden en katten is ze vriendelijk. Toska weegt ca. 18 kg. en haar schofthoogte is ongeveer 50 cm. Zij is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 02-01-2020 ( Geschat ) Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op