Skip to main content

Galgo Bravos is van straat gered en naar de perrera gebracht, onze collega’s hebben hem daar kunnen weghalen voor hij in verkeerde handen terecht zou komen.
Bravos is een onderdanige hond, hij kan opschieten met andere honden, ongeacht geslacht. Bravos is erg braaf en heeft een goed karakter met kinderen. Aan Bravos kan je zien hij dat hij in erbarmelijke omstandigheden heeft moeten leven en waarschijnlijk is mishandeld. Hij doet zijn hoofd naar beneden als hij benaderd wordt. Hij loopt wel goed aan de riem, ook meegaan in de auto gaat goed. Hij heeft dringend een thuis nodig. Bravos is gecastreerd. Hij weegt ongeveer 22 kg.

Geboortedatum: 01-01-2019 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op