Skip to main content

Nitza werd afgestaan door zijn eigenaar, hij was niet meer “gewenst”. Nitza is een rustige hond, wel speels en actief. Hij wacht geduldig als het eten wordt gegeven, hij wacht om geknuffeld te worden, springt niet tegen je op en is zachtaardig. Hij zit samen met 1 reutje en 2 teefjes, dit gaat goed. Hij is vriendelijk tegenover mensen, groot en klein, ook tegen honden en katten. Nitza wandelt al redelijk mee aan de lijn. Hij is gezond en gecastreerd. Zijn schofthoogte is ongeveer 55 cm.

Geboortedatum: 02-01-2021 (geschat)
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op