Skip to main content

Tarzàn werd door zijn eigenaar in de perrera achtergelaten omdat hij niet meer voor hem kon zorgen. Na zoveel jaren kwam de arme hond in een kooi. Tarzàn is een lieve, aanhankelijke, onderdanige hond. Hij is sociaal met kinderen en honden. Hij benadert je zonder problemen, in de kennel zit hij altijd te wachten tot je tegen hem praat of een aai geeft.
Aan de lijn loopt hij zonder problemen en hij verdient een thuis voor de rest van zijn leven. De geschatte schofthoogte van Tarzàn is 55 cm, zijn gewicht 18 kg. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum: 15-09-2011 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op