Skip to main content

Pablo werd achtergelaten op een berg om te sterven, zijn geluk was dat iemand hem vond. De dierenarts constateerde bloedarmoede, hiertegen is hij behandeld. Pablo is speels en actief, houdt ervan nieuwe plekken te ontdekken en rond te snuffelen in alle hoeken. Pablo is een hond met een goed karakter. Hij geniet van het gezelschap van andere honden. Ook met katten kan hij goed opschieten, tegenover mensen is hij ook vriendelijk. Hij loopt al goed mee aan de lijn. Pablo laat zich niet vaak horen, heeft geen jachtinstinct. Zijn schofthoogte is ca. 51 cm. Pablo is gecastreerd.

Geboortedatum: 15-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op