Skip to main content

Ook Karin werd achtergelaten op een berg om te sterven, ze had geen water en voer. Ze had een ernstige baarmoederontsteking, zij werd direct geopereerd. Karin is heel rustig, bijna “onzichtbaar”. Zij slaapt liever dan dat ze speelt, is niet actief in huis maar aan de riem wordt ze actief. Karin geniet van het gezelschap van andere honden om haar heen. Een hond met een goed karakter. Zij is vriendelijk tegenover mensen en katten. Haar schofthoogte is ca. 41 cm., haar gewicht ongeveer 14 kg.

Geboortedatum: 02-01-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op