Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Spithas en Gasper

By 22 maart 2022No Comments

Spithas en Gasper werden al jong gedumpt in een papieren doos bij een vuilcontainer, zeer dicht bij het stadscentrum. Ze zijn zeer gehecht aan elkaar, speels en actief. Ook zij ze erg vriendelijk, ze houden ervan te snuffelen in de tuin. Ze liggen graag in de zon. Beide zijn nog wel gulzig. De broertjes kunnen omgaan met honden en katten, ook tegenover mensen zijn ze vriendelijk.

Geboortedatum: 15-09-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op