Skip to main content

Leon werd gevonden in een buitenwijk van Patras, hij had heel veel teken en was erg vuil. Momenteel verblijft hij bij een pleeggezin met 4 honden en 5 katten. Leon is vriendelijk tegen mensen, honden en katten. Aan de riem meelopen gaat goed. Leon is speels en actief, hij houdt ervan nieuwe plaatsen te ontdekken en geniet van het gezelschap van andere honden om hem heen. Een aanhankelijke hond. Zijn schofthoogte is ca. 45 cm, gewicht ongeveer 17 kg.

Leeftijd: 25-09-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op