Skip to main content

Haidi behoorde toe aan een man die haar in slechte omstandigheden hield, onze collega gaf hem de keuze; de hond aan haar te geven of zij zou de politie bellen. Nu verblijft Haidi bij een opvanggezin. Haidi is niet bang, heel vriendelijk en lief, ze is aanhankelijk, niet zo actief of speels. Ze gaat graag mee voor lange wandelingen, is rustig en kalm. Tegenover honden en katten is ze vriendelijk. Haidi is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 50 cm.

Leeftijd: 15-09-2020 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op