Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Duke P

By 19 maart 2022juli 21st, 2022No Comments

Duke was aan het zwerven in een niet gastvrije buurt, het kostte ook moeite om hem te vangen. Hij is vriendelijk tegenover mensen, maar in het begin timide. Hij heeft een beetje tijd nodig om te leren vertrouwen. Ook vriendelijk tegen alle honden, maar voelt zich ongemakkelijk als hij omringd is door velen. Met katten kan hij omgaan. Duke is goedhartig, niet speels maar wel actief. Duke is niet geïnteresseerd in het verkennen van nieuwe plekken, zolang hij maar gaat wandelen. Hij geeft de voorkeur aan buitenactiviteiten boven binnen zijn. Niet bazig of veeleisend . Duke is gecastreerd. Hij loopt al redelijk mee aan de lijn. Zijn schofthoogte is ca. 45 cm, gewicht ongeveer 15 kg.

Geboortedatum: 01-01-2019 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op