Skip to main content

Zusje van Remco en Snowy

Schofthoogte ca. 60 cm, gewicht ongeveer 29 kilo

Stephy is één van de honden, die onverzorgd achter dreigden te blijven in een zwaar verwaarloosde shelter nabij Athene, toen de beheerster van de shelter in de herfst van 2021 ongeneeslijk ziek werd opgenomen in een verpleeghuis. Sindsdien wordt het (opgeknapte) shelter draaiende gehouden door enkele dierenvrienden en worden de kosten daarvan gedekt door een actieve Atheense rescuer. Ook bracht zij enkele honden, waaronder Remco, Snowy en Stephy, over naar een betaald pension, hopend dat na hun adoptie een volgend groepje zou kunnen worden overgeplaatst. De toekomst van de dieren in de shelter en het pension is en blijft immers erg onzeker, des te meer nu deze rescuer sinds februari’22 met een hersenbloeding in het ziekenhuis ligt en geen inkomen meer heeft (ze is paradontologe met een eigen praktijk).

De aanvankelijk zo schuwe Stephy heeft zich ontwikkeld tot een niet alleen heel aantrekkelijke, maar ook heel lieve jonge hond. Haar schuwheid heeft ze inmiddels aardig overwonnen en ze kan het prima vinden met de mensen en andere dieren uit het pension waar ze verblijft. Stephy is gezond. Ze is behandeld tegen ehrlichia en krijgt vanwege een lage leishmania titer (1/100) nog allopurinol. Ze is gevaccineerd en gesteriliseerd.

Geboortedatum: 15-02-2019
Herkomst: Athene

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op