Skip to main content

Shiela was vel over been toen zij gevonden werd in de bergen. Zij is kalm en rustig, een ontspannen hond. Niet speels of actief, ze kijkt liever naar andere honden die spelen dan er zelf aan deel te nemen. Niet veeleisend of uitdagend, ook niet nieuwsgierig naar alles om haar heen. Haar bloestesten waren negatief. Shiela is vriendelijk tegenover kinderen, ook tegen katten en honden. Zij is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 39 cm. Ze weegt ongeveer 14 kg.

Geboortedatum: 01-03-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op