Skip to main content

Marina werd gered tijdens de grote branden van zomer 2021 in Griekenland. Haar ogen zaten vol as, zij werd met spoed naar de dierenkliniek gebracht en meteen geopereerd . Haar bloedtesten waren negatief.
Marina is niet bang of timide, tegen voor haar vreemde mensen blaft ze de eerste minuten. Zij loopt al redelijk mee aan de lijn. Ze kan opschieten met honden, katten, kippen en kinderen. Wel beschermt ze haar voerbak. Marina is rustig, vredelievend, niet speels of actief. Ze slaapt liever dan nieuwe plekken te verkennen, niet veeleisend of nieuwsgierig, onverschillig als andere honden bij haar in de buurt spelen. Marina is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 55 cm.

Geboortedatum: 01-12-2019 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op