Skip to main content
Middelgroot teefTeef

Plaza

By 2 maart 2022mei 12th, 2022No Comments

Plaza is de moeder van Aramis en Pothos. Zij werden gevonden in een nationaal park. Door de dierenarts werd een leverontsteking geconstateerd, zij werd hiertegen behandeld. Zij is niet bang, wel rustig. Ze vindt het prettig te slapen i.p.v. de omgeving te verkennen en te spelen. Spelende honden om zich heen maakt haar niks uit. Ze is een vredelievende hond, gaat goed om met honden en katten. Plaza is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 39 cm.

Geboortedatum: 05-01-2016 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op