Skip to main content
HondenMiddelgroot teefPechvogelTeef

Wilma

By 28 februari 2022april 26th, 2022No Comments

Wilma werd in de buitenwijken van Olbia met een vangkooi gevangen helaas kon het niet anders. Z en was bang. Het is vrijwel zeker dat ze mishandeld is geweest. Wilma is nog steeds bang, zij is een hond die geplaatst moet worden bij iemand die ervaring heeft, maar ook bereid is Wilma de tijd te geven om te wennen aan haar nieuwe situatie. Tijd, geduld en liefde zijn de sleutelwoorden. Wilma kan met soortgenoten opschieten, katten zijn geen probleem. Haar schofthoogte is ca. 51 cm.

Geboortedatum: 04-04-2017 ( Geschat )
Herkomst: Olbia ( Sardinië )

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op