Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Aramis

By 28 februari 2022juli 21st, 2022No Comments

Aramis werd samen met broertje Pothos en hun moeder gevonden in het nationale park. Hij is gezond, erg speels, nieuwsgierig en geniet van de honden om hem heen. Ook met de aanwezige katten gaat het goed. Mensen zijn ook leuk. Aramis beschermt zijn voerbak tijdens het eten.
Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op