Skip to main content

Romualdo werd weggehaald bij zijn bezitter, de arme hond werd mishandeld. Toen hij in de shelter kwam liet hij zich door niemand aanraken, hij was erg timide en erg bang. Door geduld en liefde is Romualdo zover hersteld dat hij door een warm gezin geadopteerd kan worden. Ook zij zullen geduld moeten hebben en hem tijd geven. Een gezin met kinderen wordt afgeraden. Romualdo kan bij een teefje geplaatst worden.

Geboortedatum: 04-04-2015 ( Geschat )
Herkomst: Olbia ( Sardinië )

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op