Skip to main content

Francia, Fergus, en Ferdinando werden achtergelaten op een rotonde op de weg naar Porto Rotondo op Sardinië, als puppy. Maar kleintjes worden groot. Een shelter is al geen plek voor puppy”s, laat staan dat ze er jaren moeten verblijven. Ze zijn nu wel veilig, maar hebben een thuis nodig. Francia is gezond, nieuwsgierig  en speels. Zij is een heel leuke en lieve hond.

Geboortedatum: 01-02-2022 ( Geschat )

Herkomst: Olbia ( Sardinië )

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op