Skip to main content

Milo is een Galgo, hij zal waarschijnlijk aan de kant zijn gezet omdat hij niet goed genoeg was om te jagen. Hij is geen verlegen hond, integendeel zelfs, hij is een aanhankelijke hond. Milo houdt van mensen, groot en klein. Hij loopt goed aan de lijn, en heeft geen problemen. In de auto meegaan is ook geen probleem. Als Galgo’s gedumpt worden, zoals zovele jachthonden, loopt het slecht met ze af. Gelukkig is Milo nu veilig. Nu nog een eigen thuis!
Milo is ca. 64 cm. hoog. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-01-2018 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op