Skip to main content

Ero werd gered uit een buitenwijk van Patras, ze was mager en ondervoed. Ero had een microchip, haar eigenaar woonde in dorp ver weg van Patras. De dierenarts belde hem op en de man gaf toe Ero in de steek te hebben gelaten omdat ze niet meer kon jagen. De dierenarts vroeg hem een brief te sturen waarin stond dat hij ermee instemde dat Ero ter adoptie aangeboden zou worden, ondertekend en verzegeld door de politie. Dit deed de man
Ero slaapt bijna de hele dag, ze daagt geen enkele hond uit. Je zou bijna vergeten dat ze bij je in huis woont. Ze stoort zich niet aan andere honden die naast haar spelen. Ero is stil in huis maar actief aan de lijn, dan blaft ze als met een “luid gezang” wanneer ze een kat of een andere hond op afstand ziet. Maar als ze dichter bij hen komt wil ze alleen maar snuffelen. Ze trekt aan de lijn, daar behoeft ze nog wel begeleiding.
Ero is vriendelijk tegen honden, katten en kinderen. Ze is niet bang, is gezond. In haar opvanghuis is ze zindelijk. Ze is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ongeveer 45 cm, gewicht ca. 14 kg.

Geboortedatum: 01-02-2011 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op