Skip to main content

Cuco werd afgestaan door zijn eigenaar. Hij had Cuco vastgebonden aan een trailer in de winter, in de zomer, in de lente, in de herfst… alle dagen. Onze collega’s hebben het baasje gevraagd om Cucu af te staan, de man gaf gelukkig toe.

Cuco is heel vriendelijk en lief, ondanks dat hij mishandeld is. Hij heeft veel liefde en gezelschap nodig van mensen en honden. Hij is te lang en te veel alleen geweest.

Zijn gedrag is erg goed met alle honden. Met kinderen is hij ook lief, katten wordt afgeraden. Zijn haar is heel zacht, een mooie hond. Hij kan al redelijk aan de lijn moet lopen en gaat graag mee in de auto. Zijn gewicht is ongeveer 13 kg., schofthoogte ca. 52 cm. Cuco is gecastreerd.

Degene die hem adopteert, zal ontdekken hoe mooi Cuco van binnen en van buiten is.

Geboortedatum: 15-06-2013 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op