Skip to main content
HondenKlein reuReu

Petros

By 21 februari 2022april 25th, 2022No Comments

Petros werd op een ochtend gevonden in de omheinde tuin van een mevrouw. Hij moet ’s nachts naar binnen geslopen zijn.
Onze collega’s denken dat iemand hem heeft achtergelaten in de buurt van het huis van de mevrouw. Gelukkig kwam Petros bij een goed persoon in de tuin. De mevrouw heeft een grote herdershond, Roussa. Deze hond houdt niet echt van nieuwe vrienden, maar deze keer was het Roussa die Petros binnenliet. Ze zijn goede vrienden geworden en Roussa leert Petros nieuwe dingen, zoals kauwen op schoenen en het huis bewaken.

Petros is gewend om met kleine kinderen te spelen, evenals met grote honden. Hij doet het goed met katten, maar hij vindt het leuk om ze een beetje te pesten!!!
Petros is een heerlijke puppy geworden, hij is vrolijk, speels en erg grappig.

 

Geboortedatum: 30-11-2021
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op