Skip to main content

Dido, Lilika en Balou zijn geboren in een dorp niet ver van Zakynthos stad. Hun moeder is al een lange tijd zwervende, ze is erg nerveus en komt niet in de buurt van mensen. Vriendelijke mensen in dat dorp laten voedsel en water voor haar achter. Onze collega’s krijgen berichten dat ze zich alleen ’s nachts laat zien, alle pogingen om haar te vangen zijn tot nu toe mislukt maar ze blijven het proberen. Ze is heel voorzichtig en dat heeft tot nu toe haar leven gered.
Het vreemde is dat ze haar puppy’s, toen ze oud genoeg waren, naar een huis bracht. Een man die eten voor de moederhond achterlaat wist dit te vertellen. Hij hoorde de puppy’s huilen en toen hij naar buiten liep zag hij haar wegrennen, maar niet voordat ze hem haar puppy’s had gebracht. De mijnheer hield ze binnen en de volgende dag belde hij onze collega’s . Nu zijn de pups veilig en worden ze opgevangen zolang ze dat nodig hebben .
Dit is Lilika, een teefje.

Geboortedatum: 05-10-2021 (geschat)
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op