Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Bruno

By 13 februari 2022april 22nd, 2022No Comments

Bruno werd gevonden in Kalamaki, een bekende dumpplaats voor ongewenste honden. Hij werd opgemerkt door één van de vrijwilligers toen ze haar honden aan het uitlaten was. Bruno volgde ze overal. Hij had geen halsband of een chip, zoals ze later te weten kwamen .
Na een paar bezoeken aan die plaats was de vrijwilligst er ervan overtuigd dat hij een “zwerfhond” was , dus besloten ze om te helpen.
Iemand had kennelijk besloten dat Bruno niet meer welkom was bij zijn familie en vond simpelweg de oplossing door deze prachtige hond te dumpen.
Onze collega’s zijn er bijna zeker van dat het leven niet gemakkelijk is geweest voor Bruno, maar hij gaf en geeft hen alle liefde. Hij is een vrolijke hond , hij “lacht”, hij geniet van knuffels en lieve woordjes . Hij is gezond, volledig gevaccineerd en gecastreerd. Bruno verdient een verandering in zijn leven, hij kan je elke dag laten glimlachen !

Geboortedatum: 10-01-2017 (geschat)
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op