Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Negri

By 2 februari 2022februari 14th, 2022No Comments

Negri is afgestaan door haar eigenaar. Hij woont in Madrid en Negri woont in een dorp. Hij bezocht Negri twee keer per maand. Iemand geeft gaf haar één keer per week wat te eten. De andere dageb was Negi alleen en zonder eten. Dit is en was geen leven voor een hond.
Negri is heel vriendelijk en lief. Ze heeft veel liefde nodig. Met honden kan ze opschieten, ongeacht geslacht. Ze kan al redelijk aan de riem lopen. Ook meegaan in de auto gaat goed. Negri is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 40 cm.

Geboortedatum: 20-06-2019 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op