Skip to main content

Bell werd op de snelweg gevonden, zij was vel over been. De dierenarts constateerde dat zij een leverontsteking had, hiertegen is zij behandeld met Hepadol. Bell is niet bang, blaft ook niet veel. Ook heeft zij geen jachtinstinct getoond. Bell is lief, voorzichtig, speels en actief. Zij vindt het fijn wanneer andere honden in de buurt zijn. Zij daagt de honden uit om met haar te spelen. Wel wil ze graag als eerste eten, ze is gulzig. Tegenover mensen is ze vriendelijk. Aan de lijn lopen gaat ook al redelijk. Bell is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ongeveer 50cm, gewicht ca. 19 kg.

Geboortedatum: 02-01-2020 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op