Skip to main content

Phillip werd gered in de zomer van 2021. Hij werd samen met Darian (zijn beste vriend) gered uit een herdersgebied, vel over been , niet in staat om op zijn poten te staan, Phillp zat aan de ketting, zonder enige bescherming tegen de weersomstandigheden. Na bloedonderzoek bleek hij bloedarmoede te hebben, hiertegen is hij behandeld. Nu is hij gezond.
Phillip is niet erg vriendelijk met reuen behalve tegen Darian, met teefjes heeft hij geen probleem. Hij is erg mensgericht, volgt je overal en wacht op het krijgen van een knuffel. Phillip is speels en actief. Hij beschermt zijn eten. Phillip heeft geen jachtinstinct en blaft niet vaak. Zijn schofthoogte is ca. 50 cm.

Geboortedatum: 16-04-2020 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op