Skip to main content
HondenKlein teefTeef

Cherry

By 19 januari 2022No Comments

Cherry verscheen in de buurt waar onze collega woont, dit was september 2021. Ze was mager en erg bang. Telkens als onze collega haar probeerde te benaderen, rende ze weg. Zij keek uit de verte toe als onze collega met haar honden ging wandelen.
Dus werd eten voor haar achtergelaten, steeds dichterbij het huis, onze collega stond op een afstandje om Cherry aan haar te laten wennen. Ze wilde niet aangekeken worden, was Cherry aan het eten dan keek onze collega een andere kant op. Net voor de kerst kwam Cherry zomaar naar de tuin, een compleet andere hond! Ze was speels en energiek en lief met de honden en onze collega. Ze probeerde zelfs in haar armen te springen.

Cherry weegt ca. 13kg en is ongeveer 39cm hoog. Ze loopt als een dame aan de lijn en reist als een diva in de auto, maar ze wil de hele tijd aangeraakt worden. Cherry smeekt om menselijke aandacht en aanraking.
Ze zal perfect zijn voor kinderen, voor sportieve mensen maar ze denken ook dat ze een zeer goede metgezel zal zijn voor oudere mensen.

Geboortedatum: 02-12-2020 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op