Skip to main content

Veel mensen kunnen niet begrijpen waarom zoveel mooie honden worden achtergelaten, waarom niemand naar hen op zoek is of zich zorgen maakt waar ze zijn en wat er met hen is gebeurd.
Timi is een jonge Pointer. Gelukkig vonden onze collega’s haar voordat er een ernstig ongeluk gebeurde, ze was uitgehongerd en dwaalde rond de shelter op zoek naar een manier om binnen te komen voor het eten! Een heel slimme hond, ze vond haar eigen weg tot redding.
Nog een jachthond zonder identiteit of microchip. Ondanks de beweringen van de jagersverenigingen dat alle jachthonden geregistreerd zijn en dat ze hun honden nooit in de steek laten …… De realiteit bewijst eens te meer het tegenovergestelde, ze blijven fokken zonder enige controle. Ze blijven hun honden in de steek laten en mishandelen.
Tegen alle verwachtingen in is Fiona een vrolijke hond, vol levenslust en vreugde! Ze heeft liefde voor iedereen en ze kan kilometers rennen! Het is een gezonde, volledig gevaccineerde hond die wacht om geliefd te worden door haar mensen!

Geboortedatum: 01-10-2020 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op