Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot teefTeef

Lila

By 13 januari 2022januari 15th, 2022No Comments

Net als Timi is ook Lila gered door vrijwilligster Maria. Zij houdt ervan om veel in de natuur te wandelen, maar het is bijna onmogelijk om niet een verlaten dier in nood tegen te komen .
En dit is wat er gebeurde op één van haar ochtendwandelingen, ze zag een puppy helemaal alleen lopend. De pup volgde haar en haar honden, maar kwam niet dichtbij genoeg om haar te pakken. volgend maar niet dicht genoeg. Opnieuw liet Maria voedsel achter, bewaakte de plaats bijna dagelijks tot ze Lila ook ving !
We schreven het al eerder, Maria is een zeer volhardende vrijwilligster, zij nam Lila mee naar haar huis. Lila kreeg een veilige opvangplek en heel veel liefde!
Maria zal blijven genieten van haar wandelingen, maar haar auto is volledig uitgerust met voedsel en water, dekens en al het nodige dat je in elke vrijwilligerswagen kan vinden .

Lila is volledig ingeënt, gezond en vrolijk. Ze groeit op met andere honden.

 

Lila is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum: 10-06-2021 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op