Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Fiona

By 13 januari 2022juni 1st, 2022No Comments

Een collega op Zakynthos, Maria, is een zeer volhardende vrijwilligster. Dit was precies wat nodig was om Fiona te benaderen en te redden.
Fiona is een jonge hond die rondzwierf in een klein bos aan zee, naast één van de meest drukke wegen op Zakynthos . Ze was verlegen, vriendelijk maar erg bang voor elk contact De vrijwilligster moest wekenlang op dezelfde plaats blijven komen, Fiona voeren en urenlang op dezelfde plaats blijven, zwijgend en kijkend naar Fiona. Soms sprak zachtjes tegen haar, kwam elke dag een stap dichterbij terwijl ze zich grote zorgen maakte of ze haar de volgende dag nog levend zou zien.
Fiona zette de eerste stap, Maria verspilde geen tijd en ving haar Toen ze naar huis reed, voelde zij zich ze de hoofdprijs had gewonnen!
En Fiona was de beste van alle prijzen! Ze hebben geen idee van Fiona’s achtergrond, of ze geboren is uit een zwerfmoeder of dat ze achtergelaten is na haar geboorte. Helaas hebben ze na de bloedtest ontdekt dat ze licht positief was voor Leishmania ( 1/800). Een veel voorkomende ziekte in mediterrane landen maar niet meer dodelijk! Fiona is klaar met haar behandeling met Milteforan, ze reageert perfect op haar behandeling Fiona is een zachtaardige hond, ze speelt met haar pleeggezin en geniet van het gezelschap van de andere honden.

Zoals altijd moeten we onze belofte houden: een familie voor vinden !

 

Geboortedatum: 10-07-2020 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op