Skip to main content
KattenPoes

Lottie

By 5 januari 2022No Comments

Lottie en haar broertjes en zusjes leefden op straat, vlakbij een drukke weg. Een dame gaf hen elke dag te eten en won hun vertrouwen zodat ze de katjes in veiligheid kon brengen. Ze hebben een tijdje bij de dierenarts doorgebracht voordat we naar het opvangcentrum kwamen.
Lottie is een mooie poes, met prachtige aftekeningen en een mooi gezicht. Eén blik in haar ogen en je bent verliefd.
In het begin kan Lottie een beetje verlegen zijn, nieuwe omgevingen kunnen overweldigend zijn, zij heeft tijd nodig om alles in haar eigen tempo te verkennen. Als zij eenmaal alles heeft onderzocht, krijgt ze veel zelfvertrouwen en is altijd in de buurt!
De keuken is de beste plek om te zijn voor Lottie, het ruikt er altijd zo lekker.
Lottie speelt graag met haar broertjes en zusjes, ze hebben altijd veel plezier samen. Als zij een thuis zou kunnen vinden bij één van hen zou dat geweldig zijn, maar zolang er een andere kat in huis is zal zij ook gelukkig zijn.
Harde geluiden maken haar een beetje bang, Lottie heeft een leuk en rustig huis nodig zonder jonge kinderen. Speeltijd is superleuk, Lottie vindt het heerlijk om achter dingen aan te rennen.

Lottie is gesteriliseerd. Haar FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief.

Geboortedatum: 02-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op