Skip to main content
KattenPoes

Daisy

By 5 januari 2022No Comments

Daisy en haar broertjes en zusjes leefden op straat, vlakbij een drukke weg. Een dame gaf hen elke dag te eten en won hun vertrouwen zodat zij de katjes in veiligheid kon brengen. Ze hebben een tijdje bij de dierenarts doorgebracht voordat we naar het opvangcentrum kwamen.
Daisy de ontdekkingsreiziger zou haar naam moeten zijn! Zij houdt ervan om nieuwe dingen te onderzoeken en te zien welke schatten zij kan vinden. Insecten zijn de beste schatten die ze zich kan wensen, Daisy is er goed in ze te vangen!
Daisy houdt ervan om tijd te krijgen aan haar nieuwe omgeving te wennen voordat zij in volle verkenner modus gaat. Zodat zij kan uitzoeken wat het beste is om eerst te zien. Mensen zijn goede metgezellen, maar zij wil ze ook onderzoeken voor zij beslist ze te vertrouwen. Als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen, is er geen weg meer terug en zijn jullie verbonden voor het leven!
Daisy houdt ervan om hoog te zitten en de wereld voorbij te zien gaan, als je een veilig en haar huid.
Daisy houdt van andere katten dus een huis met een kattenvriendje zou perfect zijn. Een baasje dat vaak thuis is zou ook geweldig zijn zodat zij iemand heeft om een band mee op te bouwen en te knuffelen. Daisy is een speelse poes.

Daisy is gesteriliseerd. Haar FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief.

Geboortedatum: 02-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op