Skip to main content
KaterKatten

Christopher

By 5 januari 2022No Comments

Christopher en zijn broertjes en zusjes leefden op straat, vlakbij een drukke weg. Een dame gaf hen elke dag te eten en won hun vertrouwen zodat zij de katjes in veiligheid kon brengen. Ze hebben een tijdje bij de dierenarts doorgebracht voordat we naar het opvangcentrum kwamen.
Christopher is een grote knappe kater! Hij is al een stuk groter dan zijn zusjes!
Opgegroeid met 3 zusjes is hij echt een grote softie, heel zachtaardig en liefdevol, knuffels zijn echt heerlijk. Vooral als je grote knusse dekens voor hem hebt om tegenaan te kruipen.
Christopher heeft extra tijd nodig om je te leren kennen, maar het duurt niet lang voordat hij zich openstelt en je zijn zachte kant laat zien. Slapen in bed is geweldig. Eten is ook geweldig! Er gaat niets boven eten! Traktaties is hij gek op, het kleinste geritsel van een traktatiezakje en hij komt aangerend. Maar Christopher je vertrouwt is hij erg aanhankelijk, hij zal altijd van je houden. Maar hij kan snel overweldigd raken, dus een rustig huis met een paar mensen om van te houden zou geweldig zijn. Ik kan ook goed overweg met andere katten, dus hij zal gelukkig zijn in een huis met kattenvrienden.
Christopher is gecastreerd. Zijn FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief.

Geboortedatum: 02-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op