Skip to main content
KattenPoes

Chloe

By 5 januari 2022No Comments

Chloe en haar broertjes en zusjes leefden op straat, vlakbij een drukke weg. Een dame gaf hen elke dag te eten en won hun vertrouwen zodat zij de katjes in veiligheid kon brengen. Ze hebben een tijdje bij de dierenarts doorgebracht voordat we naar het opvangcentrum kwamen.
Zoet en zachtaardig zou Chloe’s naam moeten zijn, zij is een lieve poes! Zij heeft een lief koppie.
“Simply adorable” noemen de vrijwilligers in het opvangcentrum mij, als ze gaan zitten komt Chloe meteen bij ze om te knuffelen. Ze spint snel en vaak . Ze krijgt er nooit genoeg van om aangehaald te worden.
Speeltijd is ook superleuk, Chloe vindt het heerlijk om met andere katten te spelen. Zij en haar broertjes en zusjes en hebben veel lol samen, maar zij is erg vriendelijk tegen iedereen. Chloe maakt snel vrienden en zolang zij gezelschap heeft van andere katten is zij gelukkig.
In het begin moet Chloe wel even wennen, zij houdt ervan zich in een eigen ruimte te verstoppen zodat zij zich veilig voelt. Geef Chloe een beetje tijd en zij zal zich openstellen en opbloeien tot de lieve poes die zij is. Chloe past goed in een gezin met oudere kinderen.

Chloe is gesteriliseerd. Haar FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief.

Geboortedatum: 02-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op