Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot teefTeef

Maya

By 31 december 2021januari 4th, 2022No Comments

Maya is van straat gehaald, na een aantal dagen op zoek te zijn geweest naar eten. Ze is nog maar een pup en heeft al een zwaar leven achter de rug. Maya is erg aanhankelijk, ze loopt achter je aan op zoek naar liefde en affectie. Ze is erg rustig voor een puppy, maar dat kan komen omdat haar niet is toegestaan zich zo te gedragen en omdat ze haar eigen weg moest vinden. Met andere honden is ze een lieverd, aanhankelijk en speelt graag met ze. Met kinderen is zij geweldig en is dol op ze. In de auto gedraagt zij zich goed. Met katten is zij ook geschikt. In de shelter is het al erg koud. Ook omdat ze bijna 24 uur per dag in een kennel zitten, verdienen ze een thuis en een goed gezin. Maya is gesteriliseerd.

 

Maya is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum: 03-07-2021 ( geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op