Skip to main content
Groot reuHondenReu

Yacko

By 23 december 2021No Comments

Yacko werd getraind om vergiftigd vlees op te sporen in het veld voor burgerwachten, maar zijn taak zit erop en hij blijft nu achter zonder thuis. Niemand wil voor hem zorgen. Yacko wil je alleen liefde geven. Hij heeft eigenlijk nooit liefde gekregen, maar hij weet het te geven. Yacko is een hond die heel goed en heel aardig is

Yacko wacht op een persoon of familie die hem affectie en zorg geeft. Hij leert heel snel, is slim. Hij speelt graag met de bal en als je dingen gooit brengt hij die terug. Zijn gedrag is erg goed met honden, onafhankelijk van geslacht. Met kinderen is hij heel lief. Yacko weet hoe hij aan de lijn moet lopen en meegaan in de auto gaat ook goed.

In de shelter zijn niet genoeg kennels en hij moet met andere honden op een kleine plaats zijn.
Yacko is gecastreerd, zijn schofthoogte is ca. 64 cm.
Geboortedatum: 08-03-2013 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op