Skip to main content

Xana is waarschijnlijk de zus van Tulsa. Beiden werden door hun eigenaar, een jager uit het zuiden van Spanje. Deze man wilde de honden niet houden, onze collega’s werden door een kennis gevraagd te helpen. Xana bleek een operatie nodig te hebben, zij had een hernia (breuk ). Zij is hersteld en het gaat goed met haar.
Xana is perfect met andere honden, ze leeft samen met teefjes en een reu. Bij aankomst was ze een beetje verlegen (niet bang), ze was niet gewend om geaaid te worden en dat men lief was voor haar, noch om aan de lijn te lopen. Ze is vriendelijk tegen mensen, rustig en loopt geweldig mee met vrijwilligers. Xana is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 49 cm.

Geboortedatum: 01-06-2013
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op