Skip to main content

Tulsa is waarschijnlijk de zus van Xana. Beiden werden door hun eigenaar, een jager uit het zuiden van Spanje, naar een asiel gebracht. Deze man wilde de honden niet meer hebben, onze collega’s werden door een vriend gevraagd te helpen.
Tulsa is ook goed met andere honden, ze leefde samen met teefjes en een reu. Bij aankomst was ze een beetje verlegen (niet bang), ze was niet gewend om geaaid te worden en dat men lief was voor haar, noch om aan de lijn te lopen. Ze is vriendelijk tegen mensen, rustig en loopt geweldig mee met vrijwilligers. Tuls is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 50 cm.

Geboortedatum: 01-06-2013
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op