Skip to main content

Loli werd door haar baasje achtergelaten in het asiel. Loli leefde haar hele leven met honden, ezels, paarden, enz. Haar baasje overleed en haar kinderen brachten Loli naar het asiel. Zij was in het begin verlegen, maar dat is normaal na je hele leven bij dezelfde persoon gewoond te hebben. Nu zit zij in een kennel, omringd door blaffende honden. Dat was erg moeilijk voor haar, maar ze kreeg snel vertrouwen. Loli vindt het heel leuk om je te volgen en dat je haar aait en over haar kop krabt. Ze heeft behoefte aan genegenheid en liefde. Loli kan met kinderen opschieten, katten is niet bekend.
Loli is gesteriliseerd, haar schofthoogte is ongeveer 67 cm, gewicht ca. 36 kg.

Geboortedatum: 07-02-2015 ( geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op