Skip to main content
KaterKatten

Mowgli

By 18 december 2021No Comments

Mowgli werd helemaal alleen gevonden toen hij ongeveer 4 dagen jong was, de manager van de shelter was zwerfdieren aan het voeren en hoorde een kitten hard huilen om zijn moeder. Na een tijdje zoeken zag zij hem eindelijk, liggend op een dode kat en huilend. Het is maar goed dat Mowgli zich liet horen. Hij was erg bang, zijn navelstreng had hij nog en zijn oogjes waren nog niet eens open. Hij kreeg voeding met de fles en nu is hij een sterk kitten. Mowgli is een lief kitten. Hij houdt van mensen en ook van Apollo. Daarom moeten ze samenblijven.

Geboortedatum: 25-08-2021
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op