Skip to main content
KaterKatten

Apollo

By 18 december 2021No Comments

Apollo werd in een hotel gevonden toen hij pas twee weken oud was, één van onze collega’s was in het hotel voor een vergadering en hoorde hem huilen. Ze vroeg het personeel haar door de achterdeur binnen te laten en gelukkig deden ze dat. Daar zag ze een kitten, bedekt met vuil, vol met vlooien en erg jong. Ze bracht hem in veiligheid en hij werd grootgebracht met flesvoeding om ervoor te zorgen dat hij groot en sterk zou worden. Iedereen was zo blij dat Apollo het overleefd heeft.
Apollo is een brutaal katertje, hij houdt erg veel van spelen. Hij heeft veel energie. Met veters is het ook leuk spelen. Hij houdt ervan aangehaald te worden. Hij spint dan erg luid en kruipt graag tegen je aan.
Apollo heeft veel zelfvertrouwen en ontdekt graag nieuwe plekken. Hij is dikke vriendjes met Mowgli en moet samen met hem geadopteerd worden, ze zijn erg hecht. Onafscheidelijk zelfs, ze spelen en slapen altijd samen.

 

Geboortedatum: 25-08-2021 ( geschat )

Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op