Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot teefTeef

Tena

By 10 december 2021december 23rd, 2021No Comments

Tena werd door haar eigenaar in de gemeentelijke kennel achtergelaten omdat ze niet goed was in jagen. Tena is een speelse actieve hond, ze houdt ervan om veel te rennen en te spelen, ze loopt je achterna waar je ook gaat en ze houdt veel van geaaid worden. Met andere honden, ongeacht geslacht, kan ze het goed vinden. Ze prefereert teefjes wel boven reuen. Met kinderen is ze ook heel goed en gezellig, ze heeft geen problemen met reizen en aan de lijn gaan wandelen. Met katten is ze ook geschikt. In het asiel is het al erg koud voor de dieren omdat ze bijna 24 uur per dag in een kooi zitten, ze verdienen een thuis en een goed gezin. Help Tena alstublieft om dit te krijgen
Tena is gesteriliseerd. Zij is ongeveer 43 cm hoog en haar gewicht is ongeveer 12 kg.

 

Tena is gereserveerd voor adoptie.

 

Geboortedatum: 10-09-2020
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op