Skip to main content
KaterKatten

Bigfoot

By 4 december 2021No Comments

Dit is Bigfoot! Hij was een zwerfdier dat op straat leefde met zijn zus. Iemand gaf hen eten en controleerde ons, maar op een dag werden ze aangevallen door een vos. Jammer genoeg heeft zijn zus het niet gered. Bigfoot kon niet teruggeplaatst worden omdat hij dan opnieuw aangevallen zou worden, dus vroegen de dierenartsen aan onze collega’s of ze plaats voor hem hadden.
Zoals zijn naam al doet vermoeden, is hij een grote jongen! Hij houdt van alle mensen die hij ontmoet! Ze zijn echt de beste. Bigfoot is zo aanhankelijk dat hij maar niet genoeg kan krijgen van knuffels. Hij praat ook tegen je, Hij miauwt en tsjilpt om eten, liefde en gewoon om een praatje te maken! Hij rolt over de vloer rollen om zijn buik laten zien tot je hem kietelt.
Omdat hij zoveel van mensen houdt, wordt hij jaloers op andere katten. Hij vindt ze niet zo aardig dus hij moet de enige kat in huis zijn. Bigfoot wil alle aandacht voor zichzelf!
Eten is geweldig, hij is dol op alle soorten natvoer. Speeltijd is cool, hij speelt vooral als hij alleen is, hij kan zichzelf goed vermaken. Als er een mens in de buurt is wil hij alleen maar knuffelen in plaats van spelen. Bigfoot is een heel relaxte kater, het enige wat hij is dat iemand al zijn tijd met hem doorbrengt en hem zoveel liefde geeft, gewoon in zijn eentje. Is dat te veel gevraagd? Hoe Bigfoot met honden is, is niet bekend.
Bigfoot is gecastreerd, zijn FIV-FeLV-giardia test is negatief.

Voor dieren uit Griekenland gelden andere importregels. Vraagt u hiervoor onze telefoondienstmedewerksters.

Geboortedatum: 01-09-2019 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op