Skip to main content
KattenPoes

Tortellini

By 1 december 2021No Comments

Dit is Tortellini! Zij is in de dierenkliniek geboren, niemand wist goed wat ze met haar en de rest van het restje moesten doen en ze verbleven 6 maanden in de kliniek. Het was soms eng maar ze raakten eraan gewend. Verhuizen naar het kattenopvanghuis was vreemd, maar ze hadden nu zoveel ruimte om te spelen.
Totellini is een erg lieve poes. Omdat zij de eerste 6 maanden van haar leven in de dierenkliniek heeft doorgebracht, kan een nieuwe omgeving een beetje eng zijn. Maar zij heeft gewoon tijd nodig om in haar eigen tempo haar nieuwe thuis te ontdekken en je te leren kennen. Tortellini helpt je graag als je op een computer werkt, ze denkt dat zij een IT-dame is en alles kan repareren door er overheen te lopen of zelfs on er op te gaan zitten. Het liefste wat zij doet is Iemand haar familie, ze spelen altijd samen en slapen meestal ook samen.
Haar FIV-FeLV-giardia test was negatief. Zij is gesteriliseerd.

 

Voor dieren uit Griekenland gelden andere importregels. Vraagt u dit aan onze telefoondienstmedewerksters.

Geboortedatum: 02-04-2021
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op