Skip to main content
KaterKatten

Rigatoni

By 1 december 2021No Comments

Dit is Rigatoni! Hij is in de dierenkliniek geboren, niemand wist goed wat ze met Rigatoni en de rest van het restje moesten doen en ze verbleven 6 maanden in de kliniek. Het was soms eng maar ze raakten eraan gewend. Verhuizen naar het kattenopvanghuis was vreemd, maar ze hadden nu zoveel ruimte om te spelen.
Rigatoni is en rustige kater, hij houdt van het gezelschap van vooral zijn zusje Tortellini, dus het zal geweldig zijn om een thuis te hebben met haar of gewoon een ander kattenvriendje. Hij is een beetje verlegen als je hem voor het eerst ontmoet, maar het duurt niet lang voor Rigatoni zich openstelt. Hij houdt van zijn eigen ruimte, een klein verstopplekje of ergens om hoog te zitten. Zo kan hij zijn nieuwe thuis in zijn eigen tijd ontdekken. Hij is een lieve kater, hij houdt van knuffels en genegenheid als hij zijn vertrouwen heeft gegeven. Hij houdt van spelen met andere katten, ook zit hij graag voor het raam.
Zijn FIV-FeLV-giardia test was negatief. Hij is gecastreerd.

Voor dieren uit Griekenland gelden andere importregels. Vraagt u dit aan onze telefoondienstmedewerksters.

Geboortedatum: 02-04-2021
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op